Dagny Isberg - Massör, arbetshälsa, ergonomi

OM MIG

 

 

Dagny är HR chefen som ville jobba med människors potential och hälsoförändring i praktiken. Mitt i livet sadlade hon därför om till Medicinsk Massageterapeut. En kombination av kompetenserna massör, personlig tränare, fysio, hälsoutvecklare.

 

Som konsult inom Arbetshälsa & Ergonomi kompletterar jag arbetsgivarens arbetsmiljöarbete med förebyggande hälsoinsatser och friskvård. Med min bakgrund vet jag vad som fungerar och inte fungerar i praktiken, när "alla ska med" och varför trapputmaningen ofta rinner ut i sanden. Arbetsgivare kan anlita mig som konsult för kortare eller längre hälsoinsatser, primärt inom Göteborgsregionen.


Som certifierad Medicinsk Massageterapeut har jag en tvåårig heltidsutbildning från Yrkeshögskolan i Linköping, med efterföljande löpande fortbildning, inom manuell terapi. Genom olika massagetekniker, koppning, töj och funktionell träning behandlar jag problem i rörelseapparaten. Människan är en helhet och mitt fokus ligger i att hitta och behandla orsaken till din muskelsmärta för att hjälpa dig vidare på bästa sätt.


Jag är styrelseledamot för Sveriges yrkesmassörer och innehar Gesällbrev godkänd efter branschbestämmelserna av Sveriges Hantverksråd.