Dagny Isberg - Massör, arbetshälsa, ergonomi

BOKA HÄR

Nu finns bokningsbara tider öppna för massage fram till nyår!

Boka enkelt online via länken ovan.

Löpande fortbildning är viktigt för min utveckling och strävan efter att ständigt hålla en hög kvalitet på mina tjänster. Just nu läser jag kurser på universitetet, tillgängliga tider kan ändra sig, därför öppnas för bokningar en månad i taget.


Din bokning betalar du enkelt med swish, via en betalningslänk från bokningssystemet Boka som skickas till dig på sms och e-mail, i samband med behandlingstillfället. Kvitto kommer till din e-mail.


Jag är ansluten till Epassi. Sök på "Dagny" så kommer jag upp och det går utmärkt att betala via Epassi-appen, för dig som har tillgång till ditt friskvårdsbidrag där.


Nyheter! Nu kan du boka massage även på vissa lördagar. Det finns även möjlighet att enkelt boka in ett teknikträningstillfälle. Mejla eller sms´a mig om du inte hittar en tid för träning, så hjälps vi åt.


Behöver du hjälp eller kontakta mig gällande din bokning är det enklast att skicka mig ett SMS till 0735-144090.

AKTUELLT

Vill du förskottsbetala ditt friskvårdsbidrag? Då kan du köpa ett presentkort till dig själv: köp presentkortet online!


Obs! Ny adress för massagebehandling:

Välkommen på behandling på min nya arbetsplats tillsammans med kollegorna hos Kiropraktik i Centrum, mitt i centrala Kungsbacka (samma gata som restaurang Pinchos vid Kungsbacka Teater); Aranäs Allé 24.KÖP PRESENTKORT

ÖVRIGA FÖRFRÅGNINGAR

För bokning av företagsuppdrag, utbildning/föreläsning eller övriga förfrågningar; välkommen att skicka ett mail eller använd kontaktformuläret nedan, så återkommer jag snarast möjligt.

KÖP PRESENTKORT HÄR


Här köper du enkelt ditt presentkort online. Välj om det ska nyttjas av dig själv (tex när du vill förskottsbetala ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare) eller ge bort som en omtänksam gåva. Ger du bort ett presentkort kan mottagaren fritt nyttja det på valfria bokningsbara tjänster här på sidan. Det behöver alltså inte nyttjas till enbart massage, du kanske vill ge bort en HLR-kurs eller ett träningstillfälle till en vän? Välj valör och få presentkortet digitalt. Du kan välja om du vill printa ut hemma. Lätt som en plätt!

Kontakta mig om du önskar ett snyggt fysiskt kort att ge bort som present.